"Zelená" logistika a megaprojekty
Rastúca citlivosť na životné prostredie, okrem iných oblastí, vplýva aj na logistiku. Logistika a preprava. Testovanie nových vozidiel na ekologický pohon v niektorých európskych krajinách. Cestná doprava má napriek všetkému neustále rastúcu tendenciu. Snaha presúvať prepravu nákladov z ciest na železnice. Situácia železničnej dopravy na Slovensku. Potenciál kontajnerových lodí na mori v preprave nákladov.