Syndróm vyhorenia - burnout, diagnostika a prevencia - Živčicová, Eva
Pojem syndróm vyhorenia. Spoločné znaky definícií. Základ a podstata syndrómu vyhorenia. Fázy procesu vyhorenia. Faktory zvyšujúce riziko vyhorenia. Prevencia.