Efektívne vzdelávanie zamestnancov - Rakytová Valentová, Andrea
Realizácia vzdelávacieho procesu. Identifikácia potrieb a definovanie cieľov vzdelávania. Metódy vzdelávania na pracovisku (on the job). Metódy vzdelávania mimo pracoviska (off the job). Hodnotenie výsledkov vzdelávania.