Nové trendy v oblasti náborového procesu - Rakytová Valentová, Andrea
Výber a vyhľadávanie zamestnancov na pracovné pozície a intenzita technologických zmien. E-recruitment. Nábor a výber zamestnancov z pohľadu marketingu. (4P - product, price, promotion, placement).