Priame zahraničné investície v regionálnom rozvoji - Šipikal, Miroslav, 1976-
Význam priamych zahraničných investícií. Transfer technológií. Transfer technológií v strednej a východnej Európe. Priame zahraničné investície (PZI) na Slovensku. Transfer technológií predovšetkým vo vyspelých regiónoch SR.