Mýty a omyly súčasných investorov krajiny z BRIC alebo globálne rozvíjajúce sa trhy? - Godet, Martial
Marketingová konštrukcia a krajiny BRIC - (Brazília, Rusko, India a Čína). Prečo sú krajiny BRIC relatívne nezávislé od rozvinutého sveta? Sú krajiny s vysokým exportom závislé od vývoja v západnom svete? Rozvíjajúce sa trhy a dôvody prečo investovať do týchto trhov. Nepredvídateľnosť a volatilita ako hlavné riziká.