Špecifiká riadenia ľudských zdrojov v multinacionálnych spoločnostiach - Sojka, Ladislav
Teoretická základňa transferu praktík. Riadenie ľudských zdrojov v multinacionálnych spoločnostiach. Vzťahy v podnikaní. Manažment pracovných vzťahov v multinacionálnych spoločnostiach. Personálna politika. Vplyv hostiteľskej krajiny ( host country effect).