Výchova regionalistov a rozvoj študijného odboru verejná správa a regionálny rozvoj na Slovensku - Tvrdoň, Jozef
Spoločenská potreba výchovy odborníkov v oblasti verejnej správy a regionálneho rozvoja a vytvorenie študijného odboru. Formovanie študijného odboru na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Profil absolventa študijného odboru. Formovanie odborného profilu absolventov štúdia. Tri stupne vysokoškolského štúdia.