Dynamika vývoja lokálnych technologických znalostí. Prípadová štúdia IT sektora v bratislavskom regióne - Rehák, Štefan, 1974-
Inovácie sa považujú za výsledok intenzívnych interakcií rozličných aktérov vo firme a mimo nej, a preto sú ovplyvnené prostredím v ktorom sú firmy lokalizované. Prípadová štúdia dokumentuje príklad znalostnej dynamiky v IT sektore v bratislavskom regióne so špecifickým zameraním na vplyv externých znalostných procesov na firemné znalostné aktivity.