Poplatky, poplatky, och tie poplatky... sú v kolektívnom investovaní vysoké alebo nízke? - Šinský, Michal
Poplatky spojené s investovaním do fondov. Ukazovatele nákladovosti pre vybrané krajiny a typy fondov. Správcovský poplatok za manažérske služby (management fees, skratka MGT). Ukazovatele TER (total expense ratio) a TSC (total shareholder charges). Medzinárodná asociácia EFAMA (European Fund and Asset Managemant Association). Poplatky a legislatívny systém.