Kredibilný odhad poistného prostredníctvom Bühlmannovho-Straubovho modelu - Šoltés, Erik, 1974-
Kredibilný odhad netto poistného prostredníctvom Bühlmannovho-Straubovho modelu. Bühlmannov-Straubov model na výpočet kredibilného poistného. Vlastnosť rovnováhy. Aplikácia.