Softvér na redukciu poistných rizík pomocou Panjerových rekurentných vzťahov - Páleš, Michal, 1984-
Aplikácia Panjerových rekurentných vzťahov v zaistení. Matematický aparát základných pojmov a vzťahov teórie rizika. Základné východiská a tvorba programu. Využitie vytvoreného programu na modelových dátach. Teória rizika v poistnej praxi.