Je čas odložiť si ružové okuliare vývoj na kapitálových trhoch za uplynulý mesiac - Demeš, Matej
Korporácie a znižovanie pracovných nákladov v USA. Finančné inštitúcie zaznamenali nárast. Opatrenia americkej vlády vo forme záchranných balíkov. Škrtenie nákladov a znižovanie zamestnanosti. Zohľadnenie faktorov a skutočná miera nezamestnanosti. Pokles v spotrebe americkej ekonomiky. Finančné trhy a špekulácie o úrokových sadzbách.