Zlato do popredia, ropa ustúpila do úzadia vývoj na komoditnom trhu v uplynulom mesiaci - Tomčiak, Boris
Pozornosť investorov sa uprela na drahé kovy. Prudké prerazenie zlata na nové historické maximá. Cena ropy stagnuje. Oslabovanie amerického dolára. Komodity zo sektora potravín. Ceny obilnín a olejnín. Predpoklady na posledný mesiac roka.