Investície do vedy a výskumu ako nevyhnutná podmienka ekonomického rastu - Vidová, Jarmila, 1967-
Charakteristika pojmu poznatky. Veda a výskum v Slovenskej republike. Výdavky na vedu a výskum. Centrá excelentnosti. Nástroje na podporu vedy a výskumu. Rámcové programy Európskej únie na podporu vedy a výskumu.