Logo, jeho používanie a ochrana - Vojčík, Peter
Logo ako predmet inej majetkovej hodnoty. Logo a jeho súvis s duševným vlastníctvom a priemyselným právom. Logo v právnom poriadku Slovenskej republiky. Vymedzenie pojmovýcn znakov loga. Právne súvislosti s vytváraním loga. Licenčná zmluva na použitie loga.