Předsednictví Španělska v Evropské unii - Bocianová, Kateřina
Príprava Španielska na svoje predsedníctvo v Európskej rade v prvej polovici roku 2010. Štvrté predsedníctvo Španielska v Európskej únii. Ciele a priority. Efektívnejšia a solidárnejšia Európa. Európska únia ako systém efektívnej sociálnej ochrany. Zviditeľnenie Európskej únie na svetovej scéne. Zlepšenie vzťahov s Tureckom.