Bankové lákadlá s vysokými úrokmi - Hölcz, Róbert
Hospodárska kríza a vládne opatrenia na ochranu vkladov. Banky a produkty s kombináciou s inými vkladovými produktmi. Podkladové aktíva, finančný trh a občan. Nový zákon o poplatkoch za bankové služby. Hospodárske výsledky bankového sektora na Slovensku.