Tiché súboje bánk - Burák, Emil
Súčasný finančný trh v SR a možnosti zhodnocovania peňazí. Intenzívnejší boj bánk o voľné peniaze z končiacich ročných termínovaných vkladov. Kvantita a kvalita vkladov. Klient a ponuky bánk. Investície do podielových fondov. Európska cenrálna banka (ECB) a úroková politika NBS. Tlak na komerčné banky.