Ochrana spotrebiteľa a spotrebiteľský marketing - Dzurová, Mária
Úloha štátu vytvoriť funkčný systém na ochranu spotrebiteľa. Zainteresovanosť na optimálnom fungovaní trhovej ekonomiky. Pomoc občanom pri tvorbe správnych rozhodnutí. Práva a a predpisy ochraňujúce záujmy spotrebiteľa. Obchodné praktiky a využívanie marketingových nástrojov. Priority Európskej únie a kvalitná spotrebiteľská politika.