Predaj štruktúrovaných bankových produktov je ako predaj chladničiek Eskimákom - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Pokles úrokových sadzieb a inflácia. Dôsledky krízy a nedostatok dopytu. Marketing a predaj štruktúrovaných bankových produktov. Vývoj indexu akcií, podiel rastu a výnos. Banky a ich produkty. Klienti a daň z úrokov.