Investičný horizont druhého piliera s novými pravidlami - Hölcz, Róbert
Novela zákona o dôchodkovom sporení. Zhodnocovanie akciových fondov a preorganizovanie investičného portfólia do peňažných fondov. Zmena podmienok v druhom pilieri. Správcovské spoločnosti a investovanie peňazí. Inflácia a zmeny na finančných trhoch. Fiškálne opatrenia vlády.