Ochrana spotrebiteľa na finančnom trhu - stav v roku 2009 - Žáková, Jozefína
Slávnostné zhromaždenie Slovenskej asociácie poisťovní (SLASPO), konanej dňa 26.5.2009 v hoteli Holiday v Bratislave. Príspevok JUDr. Jozefíny Žákovej, generálnej riaditeľky SLASPO.