Vplyv budovania priemyselných parkov na rozvoj regiónov a zamestnanosť - Vidová, Jarmila, 1967-
Priemyselné parky v Európe a ich vývoj. Priemyselné parky na Slovensku. Vplyv budovania priemyselných parkov na rozvoj regiónu a zamestnanosť. Zoznam priemyselných parkov v Slovenskej republike.