Query designer (Aplikácia sieťovej analýzy) - Krumplík, Miroslav
Článok popisuje prácu finančného analytika na oddelení financií a plánovania. Práca s dátami, ktoré získavajú z tabuliek jednotlivých databáz podniku. Popis problému. Model a algoritmus úlohy.