Nadvláda dolaru nekončí - Machala, Karel
Význam a zmysel tvorby devízových rezerv. História devízových rezerv a ich pôvod. Podiel dolára na globálnych devízových rezervách. Euro a jeho podiel ako meny devízovej rezervy. Zlato ako medzinárodná globálna rezerva. Centrálne banky s najväčšími devízovými rezervami.