Ako chrániť zamestnancov pred pracovnou záťažou - Tichý, Miroslav
Postup pri hodnotení psychickej pracovnej záťaže. Kritériá zvýšenej psychickej pracovnej záťaže. Opatrenia, ktoré vylúčia alebo znížia na najnižšiu možnú a dosiahnuteľnú mieru zvýšenú psychickú pracovnú záťaž. Postup pri hodnotení senzorickej záťaže pri práci. Opatrenia, ktoré vylúčia alebo znížia na najnižšiu možnú a dosiahnuteľnú mieru zvýšenú senzorickú záťaž pri práci.