Balanced Scorecard - controllingový nástroj merania výkonnosti podniku - Hrášková, Dagmar
Využitie prvkov projektového manažmentu pri implementácii strategického systému merania výkonnosti metódou BSC. Plánovanie projektu. Plán kontroly projektu. Projektové riadenie a riadenie projektov - rozdiely. Štruktúra projektu. Programová podpora projektu.