Jak je to s bankovními poplatky? - Húsek, Štěpán
Komplikovanosť a neprehľadnosť sadzobníkov pre priemerných klientov bánk. Spoločné prehlásenie Českej bankovej asociácie a Ministerstva financií ČR o zjednotení terminológie bankových sadzobníkov ako nástroja k zjednodušeniu bankových cenníkov. Porovnávanie cien a bankové poplatky v čase krízy.