"Logy" ve finančních institucích - Houser, Robert
Log ako chronologický záznam preukázateľnosti aktivít na PC alebo internete. O čom informuje log v každodennom operatívnom režime. Finančné inštitúcie a tzv. log manažment. Analytické procesy reportovania a trendovanie. Bezpečnosť fungovania a právna ochrana firmy.