Jak získat z ICT více za méně peněz - Brodský, Jan
Nové prístupy k využívaniu informačných a komunikačných technológií v bankách a finančných inštitúciách. Manažéri IKT a prevádzkové náklady. Systémy riadenia IKT a norma ISO 20000. Náklady a kvalita IKT. Externí a interní poskytovatelia služieb.