Trendy, výzvy a rizika v roce 2010 - Říhová, Judita
České poisťovníctvo v súčasnej dobe. Finančná situácia poisťovní na českom trhu. Životné a neživotné poistenie. Distribučné kanály a marketingové kampane. Legislatívne zmeny a požiadavky Solvency II. Vývoj informačných systémov a konkurencia.