Náklady podniku a ich členenie - Poniščiaková, Oľga
Členenie nákladov. Náklady podľa miesta vzniku. Náklady podľa zodpovednosti. Náklady z hľadiska rozhodovania. Tvorba nákladového systému. Využitie klasifikačných nákladových kritérií v nákladovom systéme.