Trendy v riadení likvidity - Krištofík, Peter
Likvidita v hodnotovom reťazci podniku. Riadenie rizík a likvidita. Dodávatelia a odberatelia v hodnotovom reťazci. Úverové riziko. Cash manažment a spolupráca s bankami.