Simulačné a reálne vzdialené experimenty v univerzitnom vzdelávaní - Ölvecký, Miroslav
Integrovanosť informačno-komunikačných technológií (IKT) do procesu vzdelávania. Ich modernizácia a optimalizácia. Podpora simulačných a reálne vzdialených experimentov. Metodika a cieľ výskumu. Jednoduchšie a flexibilnejšie vzdelávanie študentov.