Globálna kríza v cestovnom ruchu
Dopad globálnej hospodárskej krízy na cestovný ruch. Výsledky prieskumov - pokles výkonnosti hotelov v celej Európe, pokles návštevnosti tradičných dovolenkových destinácií. Dopad hospodárskej krízy na cestovný ruch v Slovenskej republike. Prehľad o vybraných ukazovateľoch v ubytovaní v 1. polroku 2009 v sledovaných členských ubytovacích zariadeniach Zväzu hotelov a reštaurácií SR. Prehľad vybraných ukazovateľov v reštauračnom stravovaní v 1. polroku 2009. Perspektívy a východiská pre cestovný ruch v budúcom období.