Profesionalismus a kvalita vysokoškolské výuky - Bednaříková, Iveta
Systematické vzdelávanie ako základný predpoklad pre rozvýjanie profesionality a pedagogickej kompetencie vysokoškolských učiteľov. Požadované kvality vzdelávania a kvality výuky vysokoškolského učiteľa. Príprava a rozvoj učiteľov, zamestnancov akademickej sféry pre výkon svojej funkcie.