Reštaurácia - Blažková, Eva
Personál v reštauračnom zariadení. Problematika fluktuácie zamestnancov. Dispozičné riešenie reštaurácie. Niekoľko zásad úspešnej reštaurácie. Tematické reštaurácie. Profesionálne vybavenie reštaurácie. Kvalitná kuchyňa. Denné menu. Marketingová podpora. Úskalia reštauračného biznisu.