Strategie, procesy a rizika jako klíčová kritéria pro hodnocení systému řízení univerzity - Kafka, Tomáš
Systém riadenia univerzít v dobe ekonomickej krízy. Zmeny v systéme riadenia univerzít. Strategické procesy a riziká v hodnotení kľúčových kritérií pri riadení univerzity. Výskum a analýza SWOT. Diverzifikácia zdrojov príjmu. Financovanie univerzít v Českej republike a vo svete.