Webová stránka k vyučovaniu strojovo orientovaných jazykov - Parízková, Jana
Strojovo orientované jazyky a ich využitie v praxi. Zoskupenie dokumentov z rôznych zdrojov do organizačnej štruktúry a formy na internete. Existujúce aplikácie. Navrhovaná web stránka a jej použitie.