Účtovanie miezd v jednoduchom a podvojnom účtovníctve - Strählová, Jarmila
Príklady z praxe, ako má podnikateľ postupovať pri výpočte miezd, odvodov do poisťovní a dane a ako ich má zaúčtovať. Charakteristika mzdy. Mzda z hľadiska daňového. Nezdaniteľná časť základu dane v roku 2009. Postup zamestnávateľa pri výpočte preddavku na daň v r. 2009. Daňový bonus v r. 2009. Mzda z hľadiska účtovného. Účtovanie miezd. Účtovanie miezd v sústave jednoduchého účtovníctva. Účtovanie miezd v sústave podvojného účtovníctva.