Pracovná pohotovosť a jej odmeňovanie - Mačuha, Miroslav
Problematika vymedzenia pracovnej pohotovosti a jej odmeňovania upravená paragrafom 96 Zákonníka práce. Výklad ustanovení paragrafu 96 Zákonníka práce. Praktické príklady.