Etické prepúšťanie - Trnková, Viera
Organizačné zmeny a prepúšťanie pracovníkov. Prečo sa pristupuje k organizačnej zmene. Poslanie vedúcich pracovníkov pri prepúšťaní. Ako vybrať uvoľňovaných zamestnancov. Ako prerokovať organizačnú zmenu so zamestnancom. Najčastejšie etické problémy.