Vplyv finančnej a hospodárskej krízy na fungovanie trhu práce - Martincová, Marta, 1955-
Ekonomická recesia v EÚ. Miera nezamestnanosti v roku 2008 a jej prognóza na roky 2009 a 2010. Základné indikátory trhu práce v EÚ. Ekonomická recesia a jej vplyv na trh práce v SR. Vývoj miery nezamestnanosti počas krízy v percentách. Prehľad hromadných prepúšťaní za obdobie október 2008 až január 2009. Protikrízové opatrenia vlády na podporu zamestnanosti.