Moderné teórie hospodárskeho cyklu - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Príspevok zameriava pozornosť na dve hlavné moderné teórie, ktoré vznikli v pokeynesovskom období, a to na monetárnu teóriu hospodárskeho cyklu a na teóriu reálneho hospodárskeho cyklu.