Transferové oceňovanie v teórii a praxi - Luknárová - Kutišová, Dalila
Metódy transferového oceňovania. Úloha metód transferového oceňovania. Princíp fungovania jednotlivých metód transferového oceňovania. Metóda nezávislej trhovej ceny (CUP). Metóda následného predaja. Metóda zvýšených nákladov (C+). Metóda delenia zisku. Metóda čistého obchodného rozpätia. Príklady.