CNG alternativa benzinu a nafty - Peterka, Michal
CNG (Compressed natural gas) - stlačený zemný plyn využívaný na pohon automobilov. CNG verzus LPG (skvapalnený propán-bután). Výhody pre spotrebiteľa a životné prostredie. CNG šetrný nielen k prírode, ale aj k peňaženke. Využitie v autobusovej doprave.