Spoločná európska mena počas finančnej krízy a hospodárskej recesie - Skalák, Pavol
Rast hrubého domáceho produktu v Európskej únii v čase hospodárskej krízy. Budúci vývoj ekonomiky v čase krízy - predikcia rastu HDP. Euro a finančná kríza. Vývoj výmenných kurzov krajín V4. Euro - dvojsečná zbraň. Opatrenia Európskej centrálnej banky. Budúcnosť Európskej menovej únie. Euro a svetová mena.