Selected optimization procedures in the airport as a regional development foundation - Berežný, Štefan
Správa letiska a jeho význam pre región. Modely pre zabezpečenie bezpečnosti a optimalizácie fungovania letiska. Bezpečnostné požiadavky na ochranu letiska. Formulácia problému. Matematický model.