Reálna konvergencia v oblasti výkonnosti SR - Trnovský, Karol, 1983-
Hodnotenie dosiahnutej reálnej konvergencie SR v oblasti výkonnosti k priemeru krajín EÚ 15. Hodnotenie prognózovanej konvergencie SR v oblasti výkonnosti k priemeru EÚ 15. Simulácia budúceho vývoja HDP na základe dvoch scenárov výmenného kurzu.